KBD AULA Terminus Gaming

АРТИКУЛ: 6948391234502
35,00 лв.
  • Удобство при дълги игрови сесии
  • Механични ключове
  • RGB подсветка с индивидуална настройка
  • Макроси и програмируеми бутони
  • Съвместимост: Windows, Mac OS, Linux
АРТИКУЛ: 6948391234502 Категория:

Описание

KBD AULA Terminus Gaming

Клавиатура AULA Terminus Gaming – Изцяло подготвена за битките!

С AULA Terminus Gaming клавиатурата ще постигнете истинска геймърска експертиза. Тя е проектирана с една цел – да ви предостави несравним контрол и комфорт по време на игра. Вижте какво прави тази клавиатура толкова специална:

1. **Механични ключове за перфектен отговор**: AULA Terminus използва механични ключове, които предлагат бърз и точен отговор. С тях ще можете да изпълнявате комбинации от бутони и бързи реакции, без пропуски или забавяния.

2. **RGB подсветка с индивидуална настройка**: Персонализирайте вашата клавиатура с впечатляваща RGB подсветка. С помощта на специален софтуер можете да създадете уникални цветни ефекти и да ги синхронизирате с вашата игрова атмосфера.

3. **Удобство при дълги игрови сесии**: Дизайнът на клавиатурата предоставя максимален комфорт, дори и при продължителни игрови сесии. Подложката за китките ви осигурява оптимален комфорт и поддръжка.

4. **Макроси и програмируеми бутони**: AULA Terminus разполага с програмируеми бутони и възможност за записване на макроси. Това ви позволява да създадете собствени игрови комбинации и да увеличите вашия успех в игрите.

5. **Издръжливост и качество**: Изработена от висококачествени материали, клавиатурата AULA Terminus е създадена да издържа на интензивна употреба. Тя ще ви послужи дълго време без проблеми.

С AULA Terminus Gaming клавиатурата ще сте готови за всяка игрова ситуация. Тя комбинира изключителен дизайн, функционалност и издръжливост, за да ви осигури най-доброто геймърско изживяване. Не се колебайте – осигурете си я сега и станете по-добър във всяка игра!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “KBD AULA Terminus Gaming”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

KBD AULA Terminus Gaming
KBD AULA Terminus Gaming 35,00 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.