Дата на влизане в сила: 08.09.2023 г.

  1. Приемане на условията

1.1. Добре дошли в онлайн книжарница Transsoft.bg. Използването на нашия уебсайт и услуги подлежи на следните правила и условия. С използването на нашия уебсайт, вие се съгласявате с тези правила и условия. Ако не сте съгласни с тях, моля, не използвайте нашия уебсайт и услуги.

  1. Поръчки и Плащания

2.1. Поръчки: За да направите поръчка от нас, трябва да създадете акаунт и да предоставите необходимите данни за доставка и плащане. Всички поръчки са подлежащи на наличност на стоките.

2.2. Плащания: Плащането на поръчките може да се извършва чрез различни методи, предоставени от нас. Плащанията трябва да бъдат извършвани в срок след приемането на поръчката.

  1. Доставка

3.1. Доставка: Ние осигуряваме доставка на книгите до адресите, предоставени от клиентите. Доставката се извършва чрез куриерски услуги или други подходящи методи за доставка.

3.2. Срокове на доставка: Сроковете на доставка се определят при поръчката и могат да варират в зависимост от наличността на стоката и адреса на доставка.

  1. Връщане и Замяна

4.1. Връщане на стоки: Ако не сте доволни от закупената стока, имате право да я върнете в срок от 14 дни след получаването й. За повече информация относно връщането, моля, обърнете се към нашата Политика за връщане и замяна.

  1. Лични данни

5.1. Защита на данни: Ние събираме и обработваме личните ви данни в съответствие с нашата Политика за поверителност. Моля, прочетете я, за да разберете какво правим с вашите данни.

  1. Интелектуална собственост

6.1. Авторски права: Всички съдържание на уебсайта, включително текстове, изображения и дизайн, са защитени от авторски права и са собственост на Transsoft.bg или нашите партньори. Използването на съдържание от уебсайта без разрешение е забранено.

  1. Промени и Актуализации

7.1. Промени: Ние имаме правото да актуализираме и променяме тези правила и условия по всяко време. Актуализираните условия ще бъдат публикувани на уебсайта и ще влязат в сила веднага след публикуването им.

  1. Контакти

8.1. Ако имате въпроси или забележки относно нашите правила и условия, моля, свържете се с нас на следния имейл адрес: manager@transsoft.bg

Благодарим ви, че избрахте онлайн книжарница Transsoft.bg за вашите покупки. Ние сме тук, за да ви предоставим качествени книги и отлично обслужване.

ТРАНССОФТ ТЕХНОЛОДЖИС ЕООД
Град Троян, ул. Генерал Карцов 172
manager@transsoft.bg
+359888882053

За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.