Копи център и Книжарница Transsoft

предлага широка гама от артикули и продукти, насочени към различни нужди и интереси на своите клиенти като:

  1. Тетрадки и тефтери: В нашата книжарница ще намерите различни размери, дизайни и видове тетрадки и тефтери, идеални за училище, работа или лични бележки.
  2. Моливи и маркери: Предлагаме богат избор от моливи и маркери, включително графитни моливи, цветни моливи, маркери за разфасовка и оцветяване.
  3. Канцеларски материали: В тази категория ще откриете всичко необходимо за организацията на работното пространство – кламери, пликове, химикалки, селотейп, сачмени тефтери и други канцеларски принадлежности.
  4. Художествени материали: За художници и творци предлагаме платна, бои, четки, моливи за чертане, акварелни бои и много други материали за изразително изкуство.
  5. Офис мебели: Ако търсите мебели за офиса си, предлагаме разнообразие от бюра, столове, рафтове и други офис мебели.
  6. Компютърна периферия: Нашата книжарница предоставя компютърни мишки, клавиатури, USB флаш устройства и други аксесоари, които ще подобрят работата ви с компютъра.
  7. Формуляри и бланки: За бизнес и административни нужди предлагаме разнообразие от формуляри и бланки за счетоводство, договори и документи.
  8. Принтери: Ако ви трябва нов принтер или консумативи за стария, предлагаме различни модели и марки принтери, както и касети с мастило и тонери.
  9. Чертожни инструменти: За инженери, архитекти и студенти предоставяме чертожни инструменти като компаси, линейки, чертожни маси и други аксесоари.
  10. Други: В книжарницата ни също така ще намерите лампи, органайзери, раници и чанти за преносими компютри, както и различни аксесоари и подаръци за образователни и творчески цели.

Нашата цел е да удовлетворим всички вашите нужди по отношение на книжарски и офис материали, предоставяйки богато разнообразие, качество и професионално обслужване.

За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.