Темперна боя 12цв. с UV защита

АРТИКУЛ: 4007751691460
11,00 лв.
АРТИКУЛ: 4007751691460 Категория:

Описание

Темперните бои с UV защита са вид боя, която се прави от пигмент, свързващо вещество и вода. Те са водоразтворими и могат да се използват върху различни повърхности, като хартия, картон, дърво и пластмаса. Темперните бои с UV защита са лесни за нанасяне и могат да се използват с различни инструменти, като четки, гъби и пръсти. Те са с ярки и наситени цветове, които могат да се смесват, за да се получат нови цветове. Темперните бои с UV защита са идеални за творчество и забавление. Те са подходящи за всякакви възрасти и могат да се използват за създаване на различни художествени произведения.

Темперните бои с UV защита съдържат специални добавки, които предпазват цветовете от избледняване под въздействието на слънчевите UV лъчи. Това ги прави идеални за използване на открито, като например за рисуване на стени, фасади и други повърхности, които са изложени на слънчева светлина.

Темперните бои с UV защита са лесни за използване и могат да се нанасят с различни инструменти, като четки, гъби и пръсти. Те са с ярки и наситени цветове, които могат да се смесват, за да се получат нови цветове. Темперните бои с UV защита са идеални за творчество и забавление. Те са подходящи за всякакви възрасти и могат да се използват за създаване на различни художествени произведения.

Ето някои от предимствата на темперните бои с UV защита:

Лесни за използване
Подходящи за различни повърхности
Ярки и наситени цветове
Могат да се смесват, за да се получат нови цветове
Идеални за творчество и забавление
Предпазват цветовете от избледняване под въздействието на слънчевите UV лъчи

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Темперна боя 12цв. с UV защита”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

боя 12цв. с UV защита
Темперна боя 12цв. с UV защита 11,00 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.
cookie policy.