Куб DONAU самозал. лисчета 76х76,400л. пастел

4,50 лв.
  • Цвят: пастел
  • Формат: 76х76 mm
  • Количество: 400 листа

Описание

Куб DONAU самозалепващи листчета 76х76, 400л. пастел е висококачествен продукт, предназначен за различни приложения, като:

Записки: Самозалепващите листчета са идеални за бързо и лесно оставяне на съобщения. Те могат да се залепят на различни повърхности, като бюро, компютър, хладилник и други.
Създаване на списъци: Самозалепващите листчета могат да се използват за създаване на списъци със задачи, покупки и други. Те могат да се подреждат и преместват лесно, което ги прави много удобни за използване.
Маркиране: Самозалепващите листчета могат да се използват за маркиране на важни страници в книги, документи и други. Те могат да се използват и за маркиране на продукти в магазините.
Декорация: Самозалепващите листчета могат да се използват за декорация на различни предмети, като картички, подаръци и други. Те могат да бъдат използвани и за създаване на различни декорации за дома и офиса.
Кубът DONAU самозалепващи листчета 76х76, 400л. пастел съдържа 400 листчета в различни пастелни цветове. Листчетата са с удобен размер 76х76 mm, което ги прави подходящи за различни приложения.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Куб DONAU самозал. лисчета 76х76,400л. пастел”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

DONAU самозал. лисчета 76х76400л. пастел
Куб DONAU самозал. лисчета 76х76,400л. пастел 4,50 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.
cookie policy.