Комплект химикалка и автоматичен молив от бамбук

АРТИКУЛ: 9556091126545
5,00 лв.
  • Този комплект е произведен с мисъл за опазване на околната среда
  • Средно-дебела линия
АРТИКУЛ: 9556091126545 Категория:

Описание

Комплект химикалка и автоматичен молив от бамбук

е устойчив и екологично осъзнат избор за вашите писмено и чертежно творчество. Този комплект, направен от бамбук, придава природен и естествен вид на вашите инструменти за писане.

Основни характеристики:

  • Екологичен материал: Бамбукът е бързорастящ и устойчив материал, който предоставя алтернатива на пластмасата и другите неекологични материали. Този комплект е произведен с мисъл за опазване на околната среда.
  • Естествен вид: Бамбукът предоставя приятна текстура и естествен вид на химикалката и автоматичния молив. Тяхната природна красота ще добави стил и уникалност към вашите писани и чертежни проекти.
  • Удобство и функционалност: Комплектът включва и химикалка, и автоматичен молив, което го прави подходящ както за технически чертежи, така и за обикновено писане. Химикалката и моливът са със средна дебелина на линията, подходяща за различни приложения.

Подаръчна опаковка: Комплектът е предоставен в подаръчна опаковка, което го прави чудесен избор за подарък за приятели, колеги или обичащи природата хора.

Издръжливост: Бамбукът е издръжлив материал, и инструментите от този комплект са създадени да издържат дълго време.

Този комплект “Химикалка и автоматичен молив от бамбук” не само ви предоставя функционални инструменти за писане, но и ви позволява да допринесете за опазването на околната среда. С естествения си вид и екологичното си послание, този комплект е отличен начин да комбинирате стила си с грижата за природата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Комплект химикалка и автоматичен молив от бамбук”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Комплект химикалка и автоматичен молив от бамбук
Комплект химикалка и автоматичен молив от бамбук 5,00 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.