Клавиатура Logitech K120

АРТИКУЛ: 5099206021518
29,00 лв.
  • Надежден и Проучен Дизайн
  • Удобен Дизайн със Стандартен Разположение на Клавишите
  • Лесна Инсталация
АРТИКУЛ: 5099206021518 Категория:

Описание

Клавиатура Logitech K120

Клавиатурата Logitech Keyboard K120 – Надежден и Удобен Инструмент за Работа

Клавиатурата Logitech Keyboard K120 е едно от най-надеждните и практични решения за всеки, който търси удобство и функционалност при работа или забавление пред компютъра. Вижте защо K120 е страхотен избор:

1. **Надежден и Проучен Дизайн**: K120 е създадена с цел надеждна и издръжлива употреба. С мембранни ключове, които осигуряват гладки и тихи натискания, клавиатурата е проектирана да издържи години на интензивна употреба.

2. **Удобен Дизайн със Стандартен Разположение на Клавишите**: Със своето стандартно разположение на клавишите, K120 ви предоставя комфорт при навигация и писане. Няма необходимост от привикване към нов дизайн – можете да започнете работа веднага.

3. **Лесна Инсталация**: Просто свържете клавиатурата към USB порта на вашия компютър и тя ще бъде разпозната веднага. Без нужда от инсталиране на допълнителен софтуер.

4. **Българска Кирилица**: Клавиатурата K120 включва българска кирилица, която я прави подходяща за българските потребители.

5. **Подложка за Китките**: С вградената подложка за китките, K120 ви предоставя допълнителен комфорт при продължителна употреба.

Logitech Keyboard K120 клавиатурата е пример за надеждност и удобство в компактен и стилен дизайн. Тя е идеалното решение за офис или домашно използване и ще ви предостави всичко, което ви е необходимо за ефективна и комфортна работа. Не се колебайте – инвестирайте в K120 и се насладете на качество и удобство от Logitech.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Клавиатура Logitech K120”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

KBD Logitech Keyboard K120
Клавиатура Logitech K120 29,00 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.