Клавиатура Fury Gaming Spitfire backlight USB

АРТИКУЛ: 5901969406009
47,00 лв.
  • Механични бутони
  • Многоцветна LED подсветка
  • Ергономичен дизайн
АРТИКУЛ: 5901969406009 Категория:

Описание

Клавиатурата Fury Gaming Spitfire е висококачествена клавиатура, предназначена за геймъри. Тя има механични превключватели, които осигуряват бърза и прецизна реакция, както и многоцветна LED подсветка, която може да се персонализира според вашите предпочитания. Клавиатурата е съвместима с Windows и macOS и може да се използва с всички съвременни устройства.

Характеристики:

Механични превключватели: Клавиатурата Fury Gaming Spitfire използва механични превключватели, които осигуряват бърза и прецизна реакция. Превключвателите са с дълъг живот и са устойчиви на износване.
Многоцветна LED подсветка: Клавиатурата Fury Gaming Spitfire разполага с многоцветна LED подсветка, която може да се персонализира според вашите предпочитания. Можете да изберете от различни цветове и ефекти.
Ергономична конструкция: Клавиатурата Fury Gaming Spitfire е с ергономична конструкция, която ще ви осигури комфорт по време на игра. Клавиатурата има удобна опора за китката и регулируема височина.
Съвместимост: Клавиатурата Fury Gaming Spitfire е съвместима с Windows и macOS и може да се използва с всички съвременни устройства.
Предимства:

Високо качество
Механични превключватели
Многоцветна LED подсветка
Ергономична конструкция
Съвместимост с Windows и macOS
Ако търсите висококачествена клавиатура, предназначена за геймъри, Fury Gaming Spitfire е чудесен избор. Клавиатурата е с механични превключватели, многоцветна LED подсветка и ергономична конструкция.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Клавиатура Fury Gaming Spitfire backlight USB”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fury Gaming Spitfire backlight USB
Клавиатура Fury Gaming Spitfire backlight USB 47,00 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.