Касова бележка – сторно – 50л. химизирана

АРТИКУЛ: 1417899000040
5,00 лв.
АРТИКУЛ: 1417899000040 Категория:

Описание

Касовата бележка сторно е документ, който се издава от търговец на дребно при анулиране на продажба на стоки или услуги. Тя съдържа информация за анулираната продажба, включително датата, часа, името на търговеца, описанието на стоките или услугите, които са били анулирани, цената на всяка стока или услуга и общата сума на анулацията.

Касовата бележка сторно е важна, защото служи като доказателство за анулираната продажба. Тя може да се използва за възстановяване на данъци, за гаранционни заявки и за проследяване на разходите.

Касовите бележки сторно се издават по различни начини. Някои търговци на дребно издават касови бележки сторно на хартия. Други използват електронни касови апарати, които издават касови бележки сторно на хартия или на екран.

Касовите бележки сторно трябва да се съхраняват в продължение на определен период от време. Този период от време варира в зависимост от държавата или държавата. В повечето случаи касовите бележки сторно трябва да се съхраняват в продължение на поне три години.

Ако загубите касова бележка сторно, можете да се опитате да получите дубликат от търговеца. Въпреки това, търговецът може да не е в състояние да предостави дубликат, ако касовата бележка сторно е била издадена отдавна.

Ако не можете да получите дубликат на касова бележка сторно, може да се наложи да подадете декларация за данъчна загуба.

Касовата бележка сторно, 50 2 листа, химизирана е изработена от химизирана хартия, което я прави водоустойчива и устойчива на избледняване. Това я прави идеална за използване в търговски обекти, където има риск от намокряне или изцапване на касовите бележки сторно.

Касовата бележка сторно, 50 2 листа, химизирана е също така по-издръжлива от обикновената хартия, което означава, че ще издържи по-дълго. Това е важно за търговците на дребно, които трябва да могат да съхраняват касовите бележки сторно за определен период от време.

Касовата бележка сторно, 50 2 листа, химизирана е малко по-скъпа от обикновената хартия, но разликата в цената е незначителна в сравнение с предимствата, които предлага. Ако сте търговец на дребно, който търси надежден и издръжлив тип хартия за вашите касови бележки сторно, химизираната хартия е идеалният избор за вас.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Касова бележка – сторно – 50л. химизирана”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

бележка сторно 50 2 листа химизирана
Касова бележка – сторно – 50л. химизирана 5,00 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.