Гел химикалка MARVY UCHIDA 700G, 0.7, брокат

АРТИКУЛ: 752481370645
1,00 лв.
  • Изключителен брокатен ефект
  • Дебелина на линията 0.7 м
  • Подходяща както за рисуване, така и за писане
Изчистване
АРТИКУЛ: 752481370645 Категория:

Описание

Гел химикалка MARVY UCHIDA 700G

Гел химикалка MARVY UCHIDA 700G, 0.7, вариант “брокат”, е уникален инструмент за творчество, който ще добави блясък и индивидуалност на вашите писмени и рисувани проекти.

Основни характеристики:

1. **Брокатен ефект:** Тази гел химикалка предлага изключителен брокатен ефект, който придава на вашите линии и думи изискан блясък и стил. Тя е идеална за всеки, който цени индивидуалността и желае да направи своите творби още по-изразителни.

2. **Гладко писане:** Мастилото се разнася леко и плавно, като осигурява комфорт и лесно контролиране при писане и рисуване.

3. **Широк вариант:** С дебелина на линията 0.7 мм, тази химикалка е подходяща за разнообразни приложения, включително подчертаване, оцветяване и изчертаване на детайли.

4. **Дълготрайна:** MARVY UCHIDA 700G е известна със своето издръжливо мастило, което осигурява продължителна употреба без необходимост от честа смяна на пълнителя.

5. **Разнообразие от цветове:** Продуктът предлага разнообразие от брокатни цветове, които се съчетават чудесно с различни хартии и подложки.

Гел химикалката MARVY UCHIDA 700G, 0.7, вариант “брокат”, е перфектният избор за тези, които искат да придадат блясък и стил на своите проекти. Независимо дали сте художник, дизайнер или просто обичате креативното изразяване, тази химикалка ще ви помогне да създадете произведения, които излъчват индивидуалност и уникалност.

Допълнителна информация

Цвят

Жълт, Виолетов, Сиво, Оранжево, Златисто

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гел химикалка MARVY UCHIDA 700G, 0.7, брокат”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

химикалка MARVY UCHIDA 700G 0.7 брокат сиво
Гел химикалка MARVY UCHIDA 700G, 0.7, брокат 1,00 лв.
За да ви предоставим персонализирано пазаруване, нашият сайт използва бисквитки.